Ulei de ricin

ulei de ricin farmaceutic

    • Ulei de ricin farmaceutic 1 litru

      66,25 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    • Ulei de ricin farmaceutic 100 ml

      8,30 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    • Ulei de ricin farmaceutic 200 ml

      14,46 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    • Ulei de ricin farmaceutic 30 kg

      540,27 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    • Ulei de ricin farmaceutic 50 ml

      4,19 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    • Ulei de ricin farmaceutic 500 ml

      33,25 lei fara Tva

      Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, dar si datorita calitatii si eficientei de care da dovada. Uleiul de ricin este un produs cunoscut si recomandat pentru proprietatile sale valoroase si spectaculoase in domeniul cosmetic si farmaceutic.

      Uleiul de ricin este un remediu natural sigur, la prețuri accesibile, care a fost folosit de ani de zile pentru a trata o varietate de afecțiuni. Este binecunoscuta reputatia uleiului de ricin ca tratament potential pentru cresterea parului.

      Uleiul de ricin utilizat in uz extern:

      • inmoaie si elimina pielea aspra, ingrosata, bataturile
      • estompeaza cearcanele
      • netezeste ridurile mici
      • vindeca acneea, impetigo
      • elimina negii
      • are proprietati antiimbatranire, atunci cand este utilizat ca si crema de fata
      • ingrijeste si regenereaza parul, genele si sprancenele
      • lungeste genele
      • ajuta la estomparea cicatricilor
      • este indicat in arsuri, ulcere, rani, taieturi
      • stimuleaza cresterea parului, imbunatateste aspectul lui, facandu-l moale si stralucitor
      • are efect antipigment, albeste si hraneste pielea
      • intareste unghiile
      • ajuta la ingrijirea cuticulelor
      • previne aparitia vergeturilor
      • confera parului stralucire si hidratare, previne despicarea firului de par
      • ajuta la prevenirea matretei

       

    Apasă Enter pentru a căuta

    Coş de cumpărături

    Niciun produs în coș.