Conditii de retur

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Sc Danida Chem S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Consumatorul informeaza Sc Danida Chem Srl cu privire la decizia de retragere din contract prin printr-un email la info@danidachem.ro.  Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate si pachetul sau sticla sunt nedeschise:

  • a. Alcoolul izopropilic
  • b. Alcoolul tehnic
  • c. Apa distilata
  • c. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (lavete personalizate/taiate pe dimensiunile dorite, pachete de folie cu bule personalizate/taiate pe dimensiunile dorite);

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  1. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
  1. Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
  2. Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
  3. Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru cele 4 situatii prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Conditii de retur

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre Sc Danida Chem Srl sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catre Sc Danida Chem Srl, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate cerute de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

Apasă Enter pentru a căuta

Coş de cumpărături

No products in the cart.